Butik

GÅRDSBUTIK

Vi har en liten butik där vi säljer det högkvalitativa kraftfodret St Hippolyt och den isländska hudsalvan Gandur. Butiken är öppen torsdagar 18-20 och lördagar 15-17, och efter överenskommelse.

ST HIPPOLYT

 

St Hippolyt har gjort det till sin uppgift att „fodra som naturen själv“. Det vill säga att utveckla, utforska och hela tiden anpassa fodringskonceptet till hästens olika livssituationer, tillsammans med de senaste vetenskapliga rönen. Därför har det breda sammansatta St. Hippolyt-teamet bestående av

veterinärer, agronomer, biologer, nutrionister samt tränare dagligen en dialog med hästägare, uppfödare, ryttare, kuskar, veterinärer, forskare och andra experter från ridsporten för att vår partner, hästen, ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.

 

St Hippolyt kan även hjälpa dig med att beräkna en foderstat till din häst, utan extra kostnad. Detta görs av en av deras kunniga agronomer.

 

Läs mer om fodret på http://hippolyt.dk/SE.aspx

GANDUR

 

Gandur är en isländska hudsalva gjord på isländska örter. Salvan används på sår och insektsbett och ger fantastiskt bra resultat. Vi använder själva salvan och slutar aldrig förvånas över hur snabbt vi ser resultat när vi smörjt in en hästs sår med Gandur. Läkningen går så mycket snabbare!

 

Gandur finns för djur och för människor. Det finns även en fotsalva.

 

Prova! Vi lovar att du inte kommer ångra dig.