Stallplatser

INACKORDERING

På Stall Granvik hyr vi ut boxplatser. Letar du efter en stallplats? Då kan vi hjälpa dig. Här nedan kan du läsa mer om vad som ingår.

STALLPLATS 1750:-/MÅN

 

I priset ingår box och hage, spån*, tillgång till ridhus och ridbana, in- och utsläpp, och 4 fodringar/dag.

 

På gården finns det 3 stall. Ett kallstall med sju boxar, ett stall med sex boxar som i första hand är till för våra fölston och ett stall med 14 boxar. Det finns flera uppställningsplatser, en i direkt anslutning till sadelkammaren där det finns 3 uppställningsplatser. I det stora stallet finns det två spolspiltor, med tillgång till varmvatten. Sadelkammaren har 15 skåpplatser, där varje häst tilldelas ett skåp. I sadelkammaren finns även 2 toaletter, en tvättstuga och ett torkrum.

 

Vi har hösilage som du kan köpa till, foderanalys finnes. Vi säljer även högkvalitativt kraftfoder från St Hippolyt. Vill du använda St Hippolyts kraftfoder kan du få hjälp av en av deras utbildade agronomer att räkna ut ett korrekt foderstat till din häst utan kostnad.

 

Det finns även en uppvärmd samlingslokal där du kan värma dig och äta medhavd mat. I samlingslokalen har vi även föreläsningar.

 

För den som vill har vi varje söndag en uteritt som man kan följa med på. Vi har även löshoppning ungefär en gång i månaden, som du som är uppstallad här kan delta i utan kostnad i utbyte mot att du hjälper till att plocka fram och bort hindren.

 

Ridhuset är 20x40 m, men det blir sällan trångt. Ridbanan är 20x60m och det finns belysning. Vi har även ett liten hinderpark.

 

Välkommen!

 

 

*I första hand fri tillgång på lös spån, annars max 1 spånbal/vecka. Använder du fler balar debiteras du för dessa.